Suomi Valitse kieli

Ketkä me?

Pyöräilyryhmien vetäjät

Tiina Boman

On entinen triathlonisti ja ainut suomalainen nainen kuka on voittanut Ironman-kilpailun. Tiinalla on myös triathlonin maailmanmestaruuskilpailuiden pronssimitali. Tiinan ammattiurheilu-ura kesti 10 vuotta (2004-2014). Tiina on Finntriathlon Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja työskentelee Finntriathlonissa vastaten kokonaisuudesta. Tiina on kirjoittanut Triathlon - voita itsesi kirjan yhdessä Kalle Kotirannan ja Antti Hagqvistin kanssa. Tiinan intohimona nykyään on muutoksen saaminen suomalaiseen urheilukenttään niin, että huippu-urheilu, lapset- ja nuoret, kuntoilijat kuin yrityselämäkin saadaan puhaltamaan yhteiseen hiileen.

Antti Hagqvist

Harrasti nuoruudessaan monia urheilulajeja, kestävyysurheilu on kaikkein lähinnä Antin sydäntä. Antin oma SM-mitali tili on karttunut nuorena niin pyöräilyssä kuin triathlonissa. Oman urheilu-uransa jälkeen Antti on valmentanut useita kansainvälisen tason urheilijoita (Lauri Pyykönen, Jussi Veikkanen, Tiina Boman, Michael Quarshie, Jarmo Hast, Teemu Toivanen jne.) Nykyään Antin varsinainen päivätyö menee yritysjohdon johtamisen ja kehittämisen valmennuksissa sekä yritysten hyvinvoinnin parissa. Tällä hetkellä Antti valmentaa hiihtäjä Ristomatti Hakolaa. Antti on kirjoittanut neljä kirjaa: Bisnesatleetti (yhdessä Mika D. Rubanovitschin ja Elina Aallon kanssa), Aja kovempaa (yhdessä Jussi Veikkasen ja Kalle Kotirannan kanssa), Triathlon - voita itsesi (Yhdessä Tiina Bomanin ja Kalle Kotirannan kanssa) sekä Kapasiteetti - johtajan menestystekijä (yhdessä Jari Purasen ja Mika Nevalaisen kanssa). Antti on kaksi kertaa sairastunut leukemian (vuonna 2001-2002 ja 2011-2012) ja hän suoritti elämänsä ensimmäisen täydenmatkan triathlonin vain 413 päivää toisen leukemia diagnoosin jälkeen.

Kolmantena vetäjänä toimii liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä sekä triathlonisti Kai Söderdahl, joka on oli toinen ikäluokassaan Hawain Ironman-kilpailussa vuonna 2015.

Tapahtumasihteeri

Tanja Pyhäjärvi

On Lapponia-pyöräilyn tapahtumakoordinaattori, joka huolehtii kaikkien osa-alueiden toimimisesta yhteen asiakkaan kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tanja toimii pitkän matkan kestävyystapahtumassa, Lapponia-hiihdossa tapahtumatuottajana. Tavallisten suomalaisten, erityisesti nuorten ja lasten aktivoiminen liikkumaan ovat Tanjan sydäntä lähellä. Intohimoja ovat myös johtajuuden ja organisaatioiden kehittäminen. Organisointi on tuttua matkailualalta, jolla Tanja on toiminut 15 vuoden ajan koordinoiden ja operoiden eri matkanjärjestäjien ohjelmia. Ylemmän amk-tutkinnon suorittanut Tanja pyrkii motivoimaan ihmisiä niin töissä kuin töiden ulkopuolella kiinnittämään huomiota hyvinvointiin ja kunnon ylläpitoon pitkäjänteisesti.

Lisäksi tapahtuman onnistumisessa mukana useita henkilöitä mm. huolto- ja varustepuolella!

Lisätietoja:

Lapponia-hiihto ry

Lapland hotel Äkäshotelli

FIN-95970 Äkäslompolo

Puh. +358 40 668 4878/Tanja Pyhäjärvi

e-mail: info(at)lapponiahiihto.fi